• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Goed doel

JOIN THE CYCLE SCHENKT KLEDING AAN GOEDE DOELEN

Heel wat mensen vonden ondertussen de weg naar Closet Cleaning en Little Dragons. En een hoop kleding kreeg ook al een 2de leven. Velen die hun spullen binnenbrachten om te verkopen gaven aan dat hun onverkoopbare kleding mocht gedoneerd worden aan een goed doel.
We gingen op zoek naar organisaties die deze extra steun zeker konden gebruiken en kwamen zo uit bij Actie4kids en Anand.

                                                  

 

ACTIE4KIDS

Vanuit België en Nederland worden jaarlijks zo'n 50.000 schoenendozen versierd en gevuld met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed. De slogan van Actie4kids is “Voor jou van mij”. Jouw speelgoed en geld delen met een kind, dat waarschijnlijk nog nooit een cadeautje heeft gehad.
Na inzameling worden de schoenendozen gecontroleerd en verstuurd naar arme landen, waar zij worden uitgedeeld aan kinderen die leven in moeilijke omstandigheden. Denk daarbij aan kinderen in vluchtelingenkampen, sloppenwijken, weeshuizen en ziekenhuizen. Er wordt niet gelet op huidskleur of bij welke kerk of bevolkingsgroep deze kinderen horen. Vaak is zo'n schoenendoos het enige cadeau dat zij ooit zullen krijgen.
"We zijn niet gesubsidieerd en hangen enkel af van giften. Daarom zijn we ook enorm dankbaar met deze kinderspulletjes die via Join The Cycle tot bij ons komen." - Hanneke, Actie4kids.
 

ANAND

Anand vzw is een Belgische vereniging van vrijwilligers die fondsen werven voor Jeevan Deep, een organisatie van en voor de dorpsgemeenschappen van kastelozen in de omgeving van Bodhgaya, Bihar, India.
De groei van India is zo pijnlijk ongelijk en er is nog zoveel onrechtvaardige ongelijkheid. Daarom gelooft Anand in kleinschalige projecten die achtergestelde rurale gemeenschappen de kracht kunnen geven om uit een verstikkende status-quo te ontsnappen.